Menneet speksit


2022 - Skalpelli, kiitos!

Talousvaikeuksien kanssa kamppaileva sairaala yrittää ponnistaa parempaan rahatilanteeseen suorittamalla vaativan plastiikkakirurgisen operaation tunnetulle nettisensaatiolle. Leikkaus näyttää onnistuneen ja rahahuolet voidaan heittää menemään, vai voidaanko sittenkään? Sairaalan arkea värittää niin omanlaatuinen henkilökunta kuin mitä kummallisimmat leikkausvälineet.

2019 - Punainen rubiini

Punainen rubiini kertoo tarinan 90-luvun taitteen New Yorkista, jossa taloudellinen epävarmuus piinaa kaupungin kansalaisia. Toisinaan jopa laittomuuksiin sortuva kirjava joukko yrittää selviytyä teollistuvan suurkaupungin vilskeessä.

Kadulla elantonsa ansaitsevan Samin elämä muuttuu kertarysäyksellä, kun mysteerinen nousukas tekee hänelle tarjouksen, josta kukaan ei tohtisi kieltäytyä. Viesti kiirii Samin suojapaikkana toimivalle punaiselle talolle sekä sen hyvin erilaisista taustoista tuleville asukkaille.

Sam ystävineen ajautuu pian seikkailuun, jonka pyörteistä he eivät pääse riuhtomaan itseään irti.

2018 - Burnout

Urho Koukio on kuuluisuuteen ponnahtanut nuori tutkija. Tämä tulevaisuuden toivo nauttii arvostetusta asemasta yhteisössämme, mutta työnteko ei hänestä tunnu enää samalta kuin ennen. Tutkimuksen kirjoittaminen on raskasta ja vaikeaa. Näytteiden otto on epäonnistunut. Lähdeaineisto on puutteellista. Sitä paitsi, kiinnostaako ketään ylipäätänsä hänen tutkimustietonsa? Kaikki tämä saa Urhon epätoivon ja uupumuksen valtaan. Tästä seuraa Burnout. Urho päättää ottaa vapaata ja lähtee Karibian risteilylle. Risteilyaluksella hän tapaa uusia tuttavuuksia, joilla on kuitenkin hieman erilainen käsitys todellisuudesta...

2017 - Jounin Kauppa

Immensalmi on pieni kyläpahanen Suomen suurissa metsissä. Kylä, jonka muu maailma on unohtanut ja jota ei ole edes merkitty Suomen kartalle neljäänkymmeneen vuoteen. Kylän suosituin mies on paikallinen kauppias Jouni, joka keksii toinen toistaan villimpiä ideoita Immensalmen kehittämiseksi. Jounin suosio kylässä on vankkumaton eikä kukaan tunnu vastustavan hänen hulluimpiakaan ideoita – ennen kuin Immensalmella lapsuutensa asunut Päivi muuttaa takaisin.

2016 - Speksi on Air

Kapitalistinen valtio on kieltänyt muut kuin hallituksen radiokanavat! Kuitenkin pieni ja sitkeä piraattiradio lähettää radiolähetyksiä ilman toimilupaa. Anarkistiset ja kapinoivat tiskijukat soittavat kukin omaa musiikkigenreään salaisella radioasemalla. Päivät soljuvat eteenpäin, kunnes hallitus viimein keksii katalan suunnitelman, jolla he aikovat kaataa piraattiradion. Radioasemalle soluttautuu valtion agentti, joka muuttaa kaiken.

2015 - Tulevaisuus on nyt

Nuori vastavalmistunut opettaja, Jare Kiihonen, joutuu outojen sattumusten kautta tulevaisuuden kouluun, joka vaikuttaa ensin suorastaan Jaren unelmien täyttymykseltä, palkka juoksee ja oppilaat lataavat tietoa aivoihinsa.

Kalenteri


Qme Facessa